OM SCANSEALS

Plombering og forsegling har gennemgået en stor udvikling gennem de seneste år. Som en konsekvens af denne udvikling er 3 førende leverandører i Skandinavien indtrådt i et tæt samarbejde under navnet ScanSeals. Det drejer sign om Safeguard Security Systems A/S, Danmark, Normedit A/S, Norge og Nordisk Försegling AB, Sverige.

I mere end 30 år har de 3 virksomheder specialiseret sig i udvikling og forhandling af effektive forseglings-og plomberingssystemer i kampen mod svind, tyveri, manipulation og bedrageri.

I tæt samarbejde med vore kunder og producenter, har vi designed og udviklet plomberinger til at løse specielle opgaver. Vort plomberings- og forseglings sortiment omfatter løsninger til ethver tænkeligt område, herunder transport, el-, gas og vandmålere, post, shipping, logistik, told, kemiske industri og medicinalvarer området.

ScanSeals lagerfører en række standard løsninger, der kan leveres fra dag til dag. Vore standardløsninger er alle med ScanSeals logo og fortløbende nummereret. Kundetilpassede løsninger med navn/logo og fortløbende nummerering er en let og enkel opgave, som vi dagligt løser.

Vi er altid parate til at modtage Deres forespørgsel på en plomberingsopgave.

GRATIS prøver til Deres plomberingsopgaver og til prøvemontering kan altid rekvireres.

Kontakt os

Kontakt os i dag og lad os finde en løsning på dit forseglingsbehov.

Danmark: sales@scanseals.com
Norge: sales@scanseals.no
Sverige: sales@scanseals.se